Kock Albin Edberg foto: Maria Cruseman

Foto: Maria Cruseman

Skördefest
2a september

Äntligen dags för skördefest! Det betyder att det bästa från skörden är här! Och för att fira det har vi tagit in STJÄRNKOCKEN Albin Edberg som gästar restaurang Håmö Gård. Han kommer tillsammans med Joakim Sadjak (vår kökschef) att ordna en exklusiv 5-rättersmiddag som ni sent kommer att glömma.
Allt detta kombinerat med utvalda exklusiva viner.
Anmäl intresse nedan.

 

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

1 595:- per person. Inklusive vin-paket och 5-rättersmiddag.

 

Albin Edberg

Albin började sin karriär tillsammans med Tommy Myllymäki i Jönköping som han även var commis åt under Bocuse d’Or 2014 och 2015 (EM & VM i individuell matlagning) – med ett guld och ett brons som resultat. Albin var länge ansvarig för Tommys diverse restauranger och projekt.
Tävlingsmatlagning har följt honom sedan dess, bland annat med en kvartsfinalplats i Årets Kock 2018 och ett flertal roller inom Bocuse d’Or Sweden, senaste som Team Manager under Jimmi Erikssons satsning mot Bocuse d’Or Europé 2022. Albin har även jobbat på ett flertal välrenomerade krogar i Stockholm, såsom Djuret, Tak och UNN och har erfarenhet som lärling från de trestjärniga restaurangerna Per Se i New York, Manresa i Californien samt Amass i Köpenhamn.
Numera driver Albin sitt eget företag som sysslar med gästspel, event för företag och privatpersoner och konsultuppdrag. Han håller även kurser på Restaurangakademien och fungerar som konsult åt RA & Bocuse d’Or Sverige. Albin blev känd hos hela svenska folket i och med sitt deltagande & andraplats i Kockarnas Kamp 2022.

Albin Edberg, stjärnkocken besöker Håmö Gård

Foto: Jakob Dahlström/Tv4