Catering i Stockholm och Uppsala

Vi erbjuder catering i Uppsala och Stockholm till bröllop, fest och företag. Vi erbjuder även mer intima upplägg som rent-a-chef, där en kock kommer och lagar mat på plats efter era önskemål.

Catering till bröllop

På er stora dag ska ni bestämma. Vi kan komma med idéer, inspiration och hjälpa er att hitta det som passar er perfekt. Middagen som är den viktigaste i era liv ska ni kunna vara med och påverka. Därför har vi utvecklat ett koncept i tre steg. Konsultering, Planering, Servering.

Konsultering

Vi diskuterar önskemål, smaker och vad visionen är. Kanske en buffé? Vill ni ha 5-rättersservering? Eller ska vi ha en meny där gästerna får beställa själva ur vår Foodtruck som vi kan placera på festen?

Planering

När vi vet vad ni önskar och vad visionen är planerar vi. Ska vi tillhanda hålla personal? Önskar ni nyttja vårt porslin? För att kunna leverera exakt efter vision planerar vi upplägget in i minsta detalj. Där ni känner er helt trygga med vad som sker på er stora dag.

Servering

Ni ska njuta av upplevelsen och vi sköter resten. Som Catering ska vara. Bon a Petité.

Catering Företag

Önskar ni den perfekta företagsfesten? Vi erbjuder mer än bara mat på tallriken. Tillsammans med oss har ni möjlighet att planera hela evenemanget. Med mat i fokus kan vi bistå med en mångårig erfarenhet inom festfix och event. Kontakta oss för att höra mer!