Restaurang

Håmö Gård

by   

Restaurang

Håmö Gård

Restaurang Håmö Gård är en plats för mer än bara golfspelare. Ett hyffsat bra Drive-slag från Stenhagen i Uppsala hittar ni vår restaurang. Här möts du av en lantlig och välkomnande atmosfär som du vill stanna i. Konceptet är passion, minimalt svinn och lokala leverantörer. Råvarorna är det bästa som finns att tillgå och rätterna noga genomtänkta. All dryck är omsorgsfullt utvald. Ölet på våra fat levereras från Bryggeri Tempel som ligger 8 minuter bort från oss och bryggs således på samma vatten du tappar upp från kran. Allt hos oss är minutiöst uttänkt för att minimera svinn och påverkan på miljö men samtidigt har vi inte prutat en tum på smakupplevelsen. Du kan därmed ta in den där extra förrätten med ett gott samvete.

Lunch

På Restaurang Håmö Gård erbjuder vi en spännande lunchmeny där vi varvar klassiska rätter med nyskapande idéer. Vi erbjuder alltid en kötträtt, en fiskrätt och ett vegetariskt alternativ. Lunchen serveras måndag till fredag mellan kl. 11.00 och 14.00.

À la carte

Vår a la carte uppdateras regelbundet och är varierad för att alla ska hitta något som faller i smaken.

Pizza

I hjärtat av vår uteservering hittar ni vårt orangeri som inhyser en vedeldad pizzaugn. Här blandar vi italiensk matpassion med svenskt hantverk, där vi ibland bryter gamla traditioner för att hitta nya och roliga smakupplevelser.
Ugnen brinner från torsdag till lördag, men kan även bokas för speciella evenemang.

Dryck

I nära samarbete med mindre leverantörer kan vi erbjuda er gäster på Håmö Gård ett intressant dryckesutbud. Här kommer ni att hitta viner från små producenter runt om i Europa, samt öl från det lokala uppsalabryggeriet Tempel Brygghus.

Företag

”Vill du som företagare erbjuda dina kunder och anställda en härlig dag med golf och mat? Vi på Restaurang Håmö Gård har tillsammans med Upsala Golfklubb arbetat fram flera olika paket som du som företagare kan ta del av. Det kan röra sig om allt från att boka en niohålsrunda med en trerättersmiddag, en förmiddagsrunda med frukost, till att slå en hink till kaffet efter lunchen.
Om du som företagare vill ha det där lilla extra erbjuder vi även skräddarsydda paket för att just ni ska få ut maximalt av er konferens eller företagets aktivitet hos oss ute på Håmö Gård. Hör av er så möter vi era behov!”

Välkommen in!

Boka online

Restaurang

Håmö Gård

 Öppettider

Vardagar: 11:00 – 18:00
Helger: 11:00 – 20:00

Adress

Håmö Gård
755 92 Uppsala