Konferens i Uppsala

Välkommen att boka er konferens på Upsala GK tillsammans med Matguilden! Vi erbjuder olika konferenspaket som inkluderar högkvalitativ mat och nyrenoverade lokaler, perfekt kombinerat med golfspel för både nybörjare och proffs. För företag i alla storlekar har vi även ett brett utbud av andra spännande aktiviteter. Kontakta oss idag så skräddarsyr vi det perfekta konferensupplägget för er!

Chambre Séparée

Välkomna till Upsala GK:s klubbrum och vår Chambre Séparée – ett avskilt konferensrum utrustat med fullständig teknik och som bjuder på en utsikt över Upsala GK:s vackra golfbana. Det perfekat utrymmet för mindre konferenser, där ni får sitta avskilt och helt ostört. Våningen tar er på en resa genom tiden med sin matservering, inredning och möbler från 40-, 50- och 60-talet. Ni finner även ett biljardbord, darttavla och schackbräde i vårt chambre séparée.

Lilla konferensen:
Antal: max 8pers
Utrustning: wifi, led-tv med hdmi, white board
Pris från 1 500 kr

 

Företagsevent Matguilden

Timmerstugan

Nästintill klubbhuset ligger vår stora konferenslokal. Med välgjord akustik och bra planering är denna lokal utmärkt för konferenser med fler deltagare. Efter ert konfererande är ni välkomna till restaurangen för fantastisk mat och fika. Vi kan även erbjuda upplägg för grillkvällar ute på vårt soldäck. Vi erbjuder även lek och spel samt fantastisk golf på klubbens bana i kombination med er konferens. Önskar ni konferera med oss finns vi vid er sida hela vägen, från planeringsmöte till aktivitet och måltidsplanering samt transport.

Stora konferensen, Timmerstugan:
Antal: max 60pers
Utrustning: wifi, projektor, hdmi, whiteboard
Långbord: 22pers
Biositting: 50 – 60pers

Konferens och större golftävling

För bokningar över 100 personer ber vi er kontakta oss via mejl, bokningsformulär eller telefon. Är ni i tankarna att ordna en större konferens eller golftävling har vi skräddarsydda upplägg för att göra upplevelsen så härlig som möjligt.

 

Företagsfest hos Matguilden