Kock Robert Löfqvist gästar Restaurang Håmö Gård och Matguilden. Tillsammans med våra kockar lagar Robert upp en femrättersmeny i fransk tappning, där hängmörad premium ryggbiff spelar huvudrollen. Robert håller även skola i hur du kan tänka när du väljer kött i butiken.
Vår kompis Figge från TOMP Beer, Wine and Spirits kommer förbi och snackar miljö och hållbarhet inom vinproduktionen. Dagen till ära passade Figge och Martin även på att sätta ihop ett dryckespaket med viner som matchar varje rätt.
Kvällens meny:
Snacksservering
Handskuren Iberico Skinka
oliver och cornichons
Förrätt
Caesar
grillad romansallad, parmigiano-reggiano, citronmarinerad sardeller och gravad äggula
Mellanrätt
Grillad Benmärg
halstrad njurtapp, löjrom, friterad schalottenlök, ramslöksolja och vårlöksemulsion samt örtsalt
(Roberts signaturrätt)
Huvudrätt
Grillad Premium Ryggbiff med kappa av svensk mjölkko
svart vitlöksaioli, grillad citronsky och parmesan frites
Dessert
Grannysmithsorbet
med färsk bär och bubblor
Vi öppnar dörrarna lö. 18.00 för mingel och barhäng.
Varmt välkomna till Restaurang Håmö Gård den 15 juni!
Bokning sker via pop-up-formuläret här på hemsidan eller via martin@matguilden.se.