Svenska kockars förening tolkar om kökschefens rätter från Paris! Vi serverar en femrättersmeny med premium entrecote av mjölkko, som hängmörats i åtta veckor, från Lövsta Kött. Lövsta kött pratar om lokalproducerat kött och chark och Håkan Eriksson från Aminea Vin och Sprit sätter ihop ett dryckespaket med viner från Bordeaux och Bourgogne.
Detta vill ni inte missa! Boka platser!
Meny
____________________________________________________
Snacksservering
Potatiskrustader
kalvtartar i ostronemulsion toppas med rödbetsgelé, friterad dragon och oxalis
Förrätt
Honungseldad chevré i björkask
med stekt valnötsbröd, korinaderfröpuré, syltade senapsfrön och sommarsallad
Mellanrätt
Gurkrullad i gelé
med gravad torsk, fänkålssås, örtolja och talgstekt brödsmulor
Huvudrätt
Grillad Premium Entrecote av svensk mjölkko
med grillad grönsparris, smörkonfiterad vitlökspuré, sommartryffelsky och pommes anna
Dessert
Blåbärkanapéer
med färsk ricotta, flädersirap, inkokta jordgubbar och isad vitchoklad med havssalt
Dryck
Håkan Eriksson från Aminea Vin och Sprit sätter ihop ett dryckespaket med viner från Bordeaux och Bourgogne.