Företagsfest

Vad utgör en riktigt bra företagsfest? Frågar du oss finns det tre enkla svar! Det är god mat, roliga aktiviteter och ett tydligt mål för utveckling.
På Upsala Golfklubb får ni möjlighet att bilda teamet genom golf, god mat och umgänge. Håmö Gård är en plats att samlas på! Vi skräddarsyr er konferens eller företagsfest, helt efter önskemål och kunskap.
Ni kanske aldrig spelat golf i hela era liv? Förstår knappt vad en Birdie innebär? Oroa icke, golf är för alla och vi lär ut sporten på ett pedagogiskt sätt som inkluderar alla och kommer få fart på snacket i fikarummet i månader. Är ni inbitna veteraner som önskar en utmaning? Då har ni hittat platsen för er! Kombinera golfen med fantastisk mat och dryck. Ni kopplar av och konfererar i både restaurang och resterande anläggning. Upsala GK och restaurang Håmö Gård är beläget både nära Uppsala, Stockholm och Arlanda. Vilket gör oss till en fantastisk plats att hålla er konferens på. Så, samla gänget, greppa klubban, håll hårt om glaset -Konferenser och Kick-offen är ordnad.
Om så önskas kan vi också ordna med hotell, transport och övrig logi.

Kontakta oss för att höra mer kring hur vi tillsammans med er ordnar en perfekt aktivitet för företaget.

Förslag på olika paket:

Heldag:

Frukost, lunch och trerätters middag. Vinpaket, samt banhyra/Greenfee – Från 2 390:- per person.

Halvdag:

Lunch och trerätters middag, Vinpaket, samt barnhyra/Greenfee – Från 1 890:- per person.

Golf- och middagspaket:

Från 1 290:- per person.

Kontakta oss via formuläret nedan. marknad@matguilden.se eller ring 072 451 43 69 för att höra mer!

Kontakta oss

Företagsevent Matguilden